Babagan awake dhewe

Perusahaan iki umume melu Silica Gel, Desiccant, penjualan Cat Litter lan layanan produk gel silika. Luwih akeh miturut pelanggan mbutuhake pangembangan khusus produk gel silika khusus.
Perusahaan kasebut duwe basis produksi lan laboratorium pengujian terkemuka ing industri, sing bisa nyedhiyakake luwih saka 20 seri produk gel silika. Kapasitas produksi tahunan produk gel silika ing basis produksi yaiku 55.000 ton. Produk gel silika macem-macem, spesifikasi lengkap, hemat biaya. Saka produksi bahan baku natrium silikat lan produksi dhasar lan pangolahan jero produk gel silika, perusahaan kasebut duwe peralatan lengkap lan peralatan uji coba canggih. Mesthekake pasokan produk sing stabil lan kualitas sing bisa dikendhaleni.

Preparasi lan Pangeringan Gas Industri

Preparasi lan Pangeringan Gas Industri sing digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah saka Siliplus. Iki Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan Produk Khusus. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Quotation, sampeyan bisa takon karo ninggalake pesen. Kita bakal bali maneh kanthi cepet.
Maca liyane

Industri Bahan Kimia petrokimia lan Apik

Industri Bahan Kimia Petrochemical lan Fine digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah saka Siliplus. Iki Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan Produk Khusus. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Quotation, sampeyan bisa takon karo ninggalake pesen. Kita bakal bali maneh kanthi cepet.
Maca liyane

Pamisahan Obat lan Pemurnian

Pemisahan lan Pemurnian Obat sing digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah saka Siliplus. Iki Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan Produk Khusus. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Quotation, sampeyan bisa takon karo ninggalake pesen. Kita bakal bali maneh kanthi cepet.
Maca liyane

Enquiry For Pricelist

Kanggo pitakon babagan Silica Gel, Desiccant, Cat Litter, lsp. Utawa pricelist, wenehake email menyang kita lan kita bakal kontak sajrone 24 jam.


News

Apa bahan utama bahan pembersih?

Apa bahan utama bahan pembersih?

07 27,2021

Gel silika, minangka salah sawijining bahan pengeringan sing akeh digunakake ing urip, gel silika putih, gel silika indi......

Maca liyane
Apa produk silikon ekstrusi?

Apa produk silikon ekstrusi?

07 27,2021

Gel silika minangka jinis karet khusus, crosslinking duwe kekuatan mekanik sing apik, tahan aus lan tahan suhu dhuwur

Maca liyane
Apa bedane antara gel Silica lan TPE?

Apa bedane antara gel Silica lan TPE?

07 27,2021

Gel silika minangka elastomer thermosetting, duwe kaluwihan keamanan lan ora beracun, larut ing banyu lan pelarut, ora b......

Maca liyane