Ngarep > Babagan Kita>Profil Perusahaan

Profil Perusahaan


Perusahaan utamane melu produksi r, d, lan layanan produk gel silika. Luwih akeh miturut pelanggan mbutuhake pangembangan khusus produk gel silika khusus.

Perusahaan kasebut duwe basis produksi lan laboratorium pengujian terkemuka ing industri, sing bisa nyedhiyakake luwih saka 20 seri produk gel silika.
Kapasitas produksi tahunan produk gel silika ing basis produksi yaiku 55.000 ton. Produk gel silika macem-macem, spesifikasi lengkap, hemat biaya. Saka produksi bahan baku natrium silikat lan produksi dhasar lan pangolahan jero produk gel silika, perusahaan kasebut duwe peralatan lengkap lan peralatan uji coba canggih. Mesthekake pasokan produk sing stabil lan kualitas sing bisa dikendhaleni.