Gel Silika Alumina
  • Gel Silika Alumina - 0 Gel Silika Alumina - 0
  • Gel Silika Alumina - 1 Gel Silika Alumina - 1
  • Gel Silika Alumina - 2 Gel Silika Alumina - 2

Gel Silika Alumina

Properti: Alumina Silica Gel minangka gel silika sing ngemot alumina, formula kimia mSiO2, nAl2O3, xH2O. Produk kasebut dipérang dadi rong jinis: jinis biasa lan jinis tahan banyu. Jinis khas H katon rada kuning, lan jinis tahan banyu W katon putih. Biasane digunakake, jinis biasa lan jinis tahan banyu bakal digunakake bebarengan. Yen tetesan banyu katon ing sistem pamisahan, kudu nambah lem aluminium silikon tahan banyu minangka lapisan protèktif. Kapasitas adsorpsi produk padha karo gel silika poros ing asor relatif kurang, lan kapasitas adsorpsi luwih dhuwur tinimbang 6% -10% gel silika poros ing asor relatif dhuwur, lan stabilitas termal yaiku 200 ". Cocog banget kanggo adsorben suhu tinggi, agen pemisahan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gel Silika Alumina


Properti: Lem aluminium silikon minangka gel silika sing ngemot alumina, formula kimia mSiO2, nAl2O3, xH2O. Produk kasebut dipérang dadi rong jinis: jinis biasa lan jinis tahan banyu. Jinis khas H katon rada kuning, lan jinis tahan banyu W katon putih. Biasane digunakake, jinis biasa lan jinis tahan banyu bakal digunakake bebarengan. Yen tetesan banyu katon ing sistem pamisahan, kudu nambah lem aluminium silikon tahan banyu minangka lapisan protèktif. Kapasitas adsorpsi produk padha karo gel silika poros ing asor relatif kurang, lan kapasitas adsorpsi luwih dhuwur tinimbang 6% -10% gel silika poros ing asor relatif dhuwur, lan stabilitas termal yaiku 200 ". Cocog banget kanggo adsorben suhu tinggi, agen pemisahan.

Aplikasi: Umume digunakake kanggo udhara kompresi garing, gas alam, gas cair, lsp

Indikator teknis


Barang

Spesifikasi

W

H

Al2O3%

Sekitar 15%

2.5-3.5%

Adsorpsi RH10%

â ‰ ¥ 4%

â ‰ ¥ 5,5%

Adsorpsi RH80%

â ‰ ¥ 33%

â ‰ ¥ 43%

Kapadhetan pengepakan

â ‰ ¥ 650G / L

â ‰ ¥ 650G / L

Partikel sizepercent saka pass

â ‰ ¥ 90%

â ‰ ¥ 90%

Kelembapan

â ‰ ¤3%

â ‰ ¤2%

kekuatan compressive

â ‰ ¥ 55N

â ‰ ¥ 80N

Tarif nganggo

â ‰ ¤0,05%

â ‰ ¤0,05%

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Alumina Silica Gel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Regane, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.