Gel Tipe Krom Silom Kromografi Kolom
  • Gel Tipe Krom Silom Kromografi Kolom - 0 Gel Tipe Krom Silom Kromografi Kolom - 0

Gel Tipe Krom Silom Kromografi Kolom

Properti: Gel tipe Chromatography Column Silica minangka bubuk putih, larut ing HF lan larutan soda kaustik konsentrasi, bisa nyedhot kelembapan ing udhara. Amarga ana bedane adsorpsi lan wektu retensi saka macem-macem zat, bisa entuk tujuan pamisahan lan pemurnian macem-macem zat

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gel Tipe Krom Silom Kromografi Kolom


Properti: Gel silika kromografiografi tipe B minangka bubuk putih, larut ing HF lan larutan soda kaustik klempakan, bisa nyedhot kelembapan ing udhara. Amarga beda adsorpsi lan wektu retensi saka macem-macem zat, bisa entuk tujuan misahake lan ngresiki macem-macem zat

Aplikasi: Produk iki biasane digunakake kanggo pemurnian produk minyak bumi lan penghapusan zat aromatik, gas organik, pemisahan adsorpsi pilih cair; Digunakake minangka operator katalis, operator kromatografi; Iki uga bisa digunakake kanggo misahake lan ngresiki bahan-bahan efektif obat-obatan herbal China lan nyiyapake zat-zat kemurnian sing dhuwur

Indikator teknis:


Proyek Indikator
Jinis B
kelas industri Kelas reagen
Aperture Å 50-80 50-80
Entuk ml / g 0.6-0.8 0.6-0.8
Area khusus permukaan ㎡ / g 450-550 450-550
klorida(Cl)% â ‰ ¤ 0.02
iron(Fe)% â ‰ ¤ 0.02
Nilai PH 6-8 6-7
Mundur pemanasan% â ‰ ¤ 5 5
Ukuran partikel um 70-150 70-150
40-63 40-63
50-75 50-75
60-200 60-200

Panas Tags: B Type Column Chromatography Silica Gel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega, Tuku, digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.