Penstabil Bir
  • Penstabil Bir - 0 Penstabil Bir - 0
  • Penstabil Bir - 1 Penstabil Bir - 1

Penstabil Bir

Properti: Komposisi kimia Stabilizer Bir saka sio2. nH2O, minangka bubuk padat multi-mikropor amorf, ukuran pori 8-16nm, saliyane asam alkali lan asam hidrofluorik, ora reaksi karo asam, alkali, uyah. Gel silika bir duwe permukaan spesifik sing gedhe lan akeh struktur mikropor sing cocog, sing bisa nyebarke protein aktif kekeruhan kanthi bobot molekul 10-30 kD ing bir sajrone sawetara menit, lan banjur dicopot nganggo filtrasi, sing bisa nambah umure bir , nyegah kerusuhan bir sing adhem, lan aja ngganti busa bir lan rasa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Penstabil Bir


Properti: Komposisi kimia gel silika bir saka sio2. nH2O, minangka bubuk padat multi-mikropor amorf, ukuran pori 8-16nm, saliyane asam alkali lan asam hidrofluorik, ora reaksi karo asam, alkali, uyah. Gel silika bir duwe permukaan spesifik sing gedhe lan akeh struktur mikropor sing cocog, sing bisa nyebarke protein aktif kekeruhan kanthi bobot molekul 10-30 kD ing bir sajrone sawetara menit, lan banjur dicopot nganggo filtrasi, sing bisa nambah umure bir , nyegah kerusuhan bir sing adhem, lan aja ngganti busa bir lan rasa.

Tujuan:


1, adsorpsi protein, ndawakake umur bir, gel silika bir kanthi permukaan spesifik sing akeh lan struktur mikropor sing cocog, adsorpsi bobot molekul ing bir bisa sawetara menit nganti 10 nganti 30 kD protein aktif mendhung saring kanggo dicopot, bisa ndawakake umur bir, kanggo nyegah kedadeyan turbiditas bir adhem, lan aja ngganti busa bir lan rasa.

2, minangka alat saringan, ningkatake efek filtrasi: sifat kimia gel silika gel stabil, ora ngemot bahan larut bir, area permukaan lan struktur mikroporosis jelas luwih apik tinimbang diatomit, minangka alat saringan sing apik, lan diatomite bisa nggawe bir luwih padhang lan jelas yen digunakake bebarengan.

3, gel silika bir bisa digunakake karo stabiliser liyane, kayata PVPP, PVP, tanin, papain lan lem iwak, lsp

Indikator teknis:


Proyek Indikator
Ketik I
Tipe II
Konten SiO2% â ‰ ¥ 98 99
Mundur pemanasan% â ‰ ¤ 8 8
Ukuran partikel um kesepakatan
kesepakatan
Nilai PH 6-8 3.5-6
Entuk ml / g 0.9-1.1 1.1-1.3
Lahan spesifik m2 / g 320-410 410-560
Logam Heavy (ing Pb)% â ‰ ¤ 0.003 0.002
timbal ¼ˆPbï¼ ‰% â ‰ ¤ 0.0005 0.0003
arsenic(Asï¼ ‰% â ‰ ¤ 0.0003 0.0003
Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol


Panas Tags: Stabilizer Bir, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk