Gel Silika Biru
  • Gel Silika Biru - 0 Gel Silika Biru - 0

Gel Silika Biru

Properti: Gel Silika Biru iki minangka salah sawijining seri produk gel silika warna-warni sing ora ngemot kobalt klorida sing dikembangake dening perusahaan kami, katon minangka partikel biru, lan dadi abang murni sawise jenuh hygroscopic. Amarga warnane jelas, panggunaan efisien, disambut pasar.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gel Silika Biru


Properti: Produk iki minangka salah sawijining seri produk gel silika warna-warni sing ora ngemot klorida klorida sing dikembangake dening perusahaan kami, katon minangka partikel biru, lan dadi abang murni sawise jenuh hygroscopic. Amarga warnane jelas, panggunaan efisien, disambut pasar.

Aplikasi: Umume digunakake kanggo instrumen presisi, produk elektronik, bukti lembab garing utawa syarat sing ketat babagan kelembapan lingkungan artikel, kanthi akurat bisa nuduhake owah-owahan asor lingkungan.

Indikator teknis:


Proyek

Indikator

Biru dadi ungu

Jumlahe adsorpsi

RH20% â ‰ ¥

8

RH50% â ‰ ¥

20

Kapadhetan kemasan / lâ ‰ ¥

700

Mundur pemanasan% â ‰ ¤

2

Sizemm partikel

1-2
2-5
3-6

Sizepercent partikel pass% â ‰ ¥

90

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Gel Silika Biru, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.