C Tipe Kolom Krom Silika Kromografi
  • C Tipe Kolom Krom Silika Kromografi - 0 C Tipe Kolom Krom Silika Kromografi - 0

C Tipe Kolom Krom Silika Kromografi

Properti: Bahan baku silika gel yaiku silika, sing ditemtokake minangka produk sing ora beracun dening THE FOOD and Organisasi Pertanian PBB lan Kode Pangan lan Obat-obatan saka Amerika Serikat FDA, lan jumlah panggunaan "tanpa wates" . Iki bisa digunakake minangka "aliran pitulung" lan "agen pelepasan berkelanjutan" ing proses produksi obat. Gel Tipe Krom Silom Kromografi Biografi biasane digunakake kanggo misahake produk target kanthi bobot molekul sing dhuwur. Minangka bahan anyar kanggo misahake lan pemurnian penengah obat Tiongkok lan kulon, wis akeh digunakake ing industri farmasi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

C Tipe Kolom Krom Silika Kromografi


Properti: Bahan baku silika gel yaiku silika, sing ditemtokake minangka produk sing ora beracun dening THE FOOD and Organisasi Pertanian PBB lan Kode Pangan lan Obat-obatan saka Amerika Serikat FDA, lan jumlah panggunaan "tanpa wates" . Iki bisa digunakake minangka "aliran pitulung" lan "agen pelepasan berkelanjutan" ing proses produksi obat. Gel silika chromatography kolom tipe C biasane digunakake kanggo misahake produk target kanthi bobot molekul sing dhuwur. Minangka bahan anyar kanggo misahake lan pemurnian penengah obat Tiongkok lan kulon, wis akeh digunakake ing industri farmasi.

Aplikasi: minangka bahan kromatografi matrik anorganik ing bidang bioteknologi, bisa digunakake ing pamisahan lan pemurnian bio-farmasi, teknik fermentasi, teknik genetik, rekayasa sel, teknik enzim lan bahan bioaktif polimer liyane, lan persiyapan sing dhuwur zat organik kemurnian. Iki minangka matriks anorganik sing paling penting kanggo misahake teknik biokimia.

Indikator teknis:


Proyek Indikator
kelas industri
Kelas reagen
Aperture Å 80-100 80-100
Entuk ml / g 0.8-1.0 0.8-1.0
Area khusus permukaan ㎡ / g 320-420 320-420
klorida(Cl)% â ‰ ¤ 0.02
iron(Fe)% â ‰ ¤ 0.02
Nilai PH 6-9 6-7
Mundur pemanasan% â ‰ ¤ 5 5
Ukuran partikel um 70-150 70-150
40-63 40-63
50-75 50-75
60-200 60-200

Panas Tags: C Type Column Chromatography Silica Gel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Harga, Tuku, digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.