Litter Kucing Claming
  • Litter Kucing Claming - 0 Litter Kucing Claming - 0
  • Litter Kucing Claming - 1 Litter Kucing Claming - 1

Litter Kucing Claming

Karakteristik: Generasi anyar Claming Cat Litter kanthi efisiensi tinggi sing dikembangake dening perusahaan kami duwe kaluwihan panyerepan sing dhuwur lan panyerepan rasa kucing kucing gel silika, lan uga bisa ngetrapake kebiasaan jangka panjang konsumen, saengga kucing bisa dadi uwuh rumpun. Iki minangka jinis sampah kucing silika sing anyar kanthi silika bermutu (silika â ‰ ¥ 95%), teknologi produksi canggih, perlindungan lingkungan, ora beracun lan ora bahaya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Litter Kucing Claming


Karakteristik: Generasi anyar klumping silika gel clumping efisiensi tinggi sing dikembangake dening perusahaan kami duwe kaluwihan panyerep sing dhuwur lan panyerepan rasa kucing kucing gel silika, lan uga cocog karo kebiasaan jangka panjang konsumen, dadi sampah kucing bisa rumpun. Iki minangka jinis sampah kucing silika sing anyar kanthi silika bermutu (silika â ‰ ¥ 95%), teknologi produksi canggih, perlindungan lingkungan, ora beracun lan ora bahaya. Nanging ora kumpul ing sampah gel silika biasa, uwuh kasebut gumpalan cepet kena kontak karo cairan, njaga kelembapan lan ambu ing sampah nalika tetep garing ing sampah ing saubengé. Gunakake sekop kucing kanggo ngresiki klompok, kesehatan lan trep. Kanggo kucing, uwuh iki empuk lan rasane apik ing sikil, dadi cocog kanggo kucing sing lumrahe seneng ngubur.

Litter cat gel silika coalescent anyar duwe kaluwihan panyerepan banyu sing kuwat, coalescence cilik, ngilangi bau, ora ana bledug, gampang dibersihake lan liya-liyane.

Gunakake: bahan pad pet

Indikator teknis:


Proyek
Indikator
Jumlahe adsorpsi
RH100% â ‰ ¥ 110
Kapadhetan kemasan g / lâ ‰ ¥ 380-480
Mundur pemanasan% â ‰ ¤ 8
Ukuran partikel mm 0,5-2
Persentasi ukuran gandum sing mumpuni% â ‰ ¥ 80
Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol


Panas Tags: Claming Cat Litter, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Regane, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.