Sampah Kucing Kristal
  • Sampah Kucing Kristal - 0 Sampah Kucing Kristal - 0
  • Sampah Kucing Kristal - 1 Sampah Kucing Kristal - 1

Sampah Kucing Kristal

Panampilan: bening saka kristal, ukuran partikel malah moderat, biasane diarani Crystal Cat Litter. Litter kucing gel silika minangka bahan pad pet sing ideal lan canggih kanthi kapasitas adsorpsi sing kuat, wektu panggunaan dawa lan gampang ditangani. Ora mung nduwe fungsi nyerep urin ingon, nanging uga bisa nyedhot ambune kanthi cepet lan njaga lingkungan tetep garing lan seger. Macem-macem pewarna bahan panganan uga bisa ditambahake kanggo nggawe macem-macem tampilan warna, utawa agen antimikroba bisa ditambahake supaya produk kasebut duwe kinerja sing luwih apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sampah Kucing Kristal


Penampilan: bening kristal, ukuran partikel malah moderat, biasane diarani sampah kucing kristal. Litter cat gel silica minangka bahan pad pet sing ideal lan canggih kanthi kapasitas adsorpsi sing kuat, wektu panggunaan dawa lan gampang ditangani. Ora mung nduwe fungsi nyerep urin ingon, nanging uga bisa nyedhot ambune kanthi cepet lan njaga lingkungan tetep garing lan seger. Macem-macem pewarna bahan panganan uga bisa ditambahake kanggo nggawe macem-macem tampilan warna, utawa agen antimikroba bisa ditambahake supaya produk kasebut duwe kinerja sing luwih apik.

Gunakake: bahan pad pet

Indikator teknis:


proyek

pratondho

hemisferis

akeh banget

jumlahe adsorpsi

RH100% â ‰ ¥

80

80

Kapadhetan kemasan g / lâ ‰ ¥

420-520

400-500

Mundur pemanasan% â ‰ ¤

5

5

Ukuran partikel mm

1-8
0,5-3

1-8
1-4
0,5-2

Persentasi ukuran gandum sing mumpuni% â ‰ ¥

90

90

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Litter Cat Kristal, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.