Aditif Lendut Diatom
  • Aditif Lendut Diatom - 0 Aditif Lendut Diatom - 0

Aditif Lendut Diatom

Aditif Lendut Diatom diolah nganggo rereget sithik, nduweni kemurnian dhuwur, keputihan, bisa digunakake ing adesif, bangunan bahan insulasi, keramik, lan industri plastik; Nambah kinerja tahan api bahan insulasi bangunan, tambah ing industri plastik, minangka pangisi, duwe peran kanggo nguatake, tahan api lan ngisi; Digunakake ing glasir keramik, kanggo nambah efek pewarnaan. Produk kasebut uga ditambah ing lumpur diatom sing akeh, minangka bahan dekorasi tembok, kanggo ambu adsorpsi, nyetel peran asor ing njero ruangan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aditif Lendut Diatom


Properti: Produk kasebut diolah nganggo rereget sithik, nduweni kemurnian tinggi, keputihan, bisa digunakake ing adesif, bahan insulasi bangunan, keramik, lan industri plastik; Nambah kinerja tahan api bahan insulasi bangunan, tambah ing industri plastik, minangka pangisi, duwe peran kanggo nguatake, tahan api lan ngisi; Digunakake ing glasir keramik, kanggo nambah efek pewarnaan. Produk kasebut uga ditambah ing lumpur diatom sing akeh, minangka bahan dekorasi tembok, kanggo ambu adsorpsi, nyetel peran asor ing njero ruangan.

Aplikasi: aditif bahan bangunan

Indikator teknis:


Proyek

Indikator

SiO2%

98

Mundur pemanasan% â ‰ ¤

8

Ukuran partikel (meshï¼ ‰

â ‰ ¤100,150-400,400-800

Persentasi ukuran gandum sing mumpuni% â ‰ ¥

Standar protokol


Panas Tags: Adat Lendut Diatom, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Regane, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk