Gel Silika tahan banyu FNG
  • Gel Silika tahan banyu FNG - 0 Gel Silika tahan banyu FNG - 0
  • Gel Silika tahan banyu FNG - 1 Gel Silika tahan banyu FNG - 1

Gel Silika tahan banyu FNG

Properti: Gel Silica tahan banyu FNG luwih akeh kanggo putih utawa abu-abu, produk kasebut didhasarake karo gel silika minangka bahan mentah sawise diproses luwih saka gel silika sing bentuk heterogen, kanthi struktur pori gel silika biasa sing homogen lan kemampuan adsorpsi uga duwe resistensi sing kuat banyu, sing ora njeblug ing banyu, saéngga ngembangake lapangan aplikasi silika gel.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gel Silika tahan banyu FNG


Properti: Partikel microporous silikon tahan banyu FNG luwih akeh kanggo putih utawa abu-abu, produk kasebut didhasarake karo gel silika minangka bahan mentah sawise diproses luwih lanjut kanggo nggawe gel silika sing heterogen, kanthi struktur pori gel silika biasa lan kemampuan adsorpsi uga tahan banget karo banyu, sing ora njeblug ing banyu, saéngga ngembangake lapangan aplikasi silika gel.

Tujuane: Prodhuk iki umume digunakake kanggo pangatusan udhara ing proses pamisahan udara, adsorpsi asetilena ing proses penyiapan udara cair lan cairan cair, udara sing dikompresi lan macem-macem pangatusan gas industri, ing industri petrokimia lan industri liyane minangka adsorben cairan utawa katalis operator.

Teknisindicator:


Proyek

Indikator

FNG-A

FNG-B

FNG-C

Jumlahe adsorpsi

RH100% â ‰ ¥

38

60

70

Kapadhetan kemasan / l

500-700

450-600

450-500

Mundur pemanasan% â ‰ ¤

5

5

5

Sizemm partikel

4-8
2-5

4-8
2-5

4-8
2-5

Tingkat kegagalan banyu% â ‰ ¥

95

95

95

Sizepercent partikel pass% â ‰ ¥

90

90

90

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Gel Silika tahan banyu FNG, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega, Tuku, digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.