Aditif Panganan
  • Aditif Panganan - 0 Aditif Panganan - 0

Aditif Panganan

Properti: Aditif Panganan diproses kanthi bubuk ultrafine silika gel kemurnian dhuwur, bahan koloid polimer anorganik sing dibentuk dening kondensasi asam silika, hidrofilik lumahing bisa dicampur karo panganan lan obat kanthi proporsional kanggo digunakake bebarengan, nyegah aglomerat produk. Produk kasebut dirawat kanthi kurang resik, lan duwe kemurnian, keputihan, area permukaan sing spesifik lan aktivitas sing dhuwur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aditif Panganan


Properti: Produk diproses kanthi bubuk ultrafine silika gel kemurnian dhuwur, bahan koloid polimer anorganik sing dibentuk dening kondensasi asam silika, hidrofilik lumahing bisa dicampur karo panganan lan obat kanthi proporsional kanggo digunakake bebarengan, nyegah aglomerat produk. Produk kasebut dirawat kanthi kurang resik, lan duwe kemurnian, keputihan, area permukaan sing spesifik lan aktivitas sing dhuwur.

Gunakake: minangka bahan tambahan kanggo kopi, bubuk susu lan bubuk lan panganan lan omben-omben, bisa tahan adhesi lan aglomerat

Indikator teknis:


Proyek
Indikator
Konten SiO2% â ‰ ¥ 99
Mundur pemanasan kanthi%% ‰ ¤ 5
Nyuda kobongan (kanthi garing) konten kanthi w /% â ‰ ¤ 8.5
Logam Heavy (ing Pb) mg / kgâ ‰ ¤ 30
timbal ¼ˆPbï¼ ‰ mg / kg â ‰ ¤ 5
arsenic(Asï¼ ‰ mg / kgâ ‰ ¤ 3


Panas Tags: Aditif Pangan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Regane, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk