Penengah Kristal Cair
  • Penengah Kristal Cair - 0 Penengah Kristal Cair - 0
  • Penengah Kristal Cair - 1 Penengah Kristal Cair - 1

Penengah Kristal Cair

Katon Medium Cairan Kristal: bubuk putih, sodium silikat lan asam sulfat minangka bahan baku liwat proses lan proses kegiatan sing jero, adsorpsi kuwat saka pamisahan anorganik lan produk bahan pemurnian stabilitas kimia, kemurnian dhuwur. Sugih karo struktur microporous lan area permukaan sing spesifik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Penengah Kristal Cair


Katon: bubuk putih, sodium silikat lan asam sulfat minangka bahan baku liwat proses lan pangaturan kegiatan sing jero, adsorpsi kuwat saka pamisahan anorganik lan produk bahan pemurnian stabilitas kimia, kemurnian dhuwur. Sugih karo struktur microporous lan area permukaan sing spesifik.

Tujuan: Decolorisasi lan pemurnian bahan kristal cair kemurnian dhuwur

Indikator teknis:


Proyek Indikator
Kelas reagen
Aperture Å 80-100
Entuk ml / g 0.8-1.0
Area khusus permukaan ㎡ / g 320-420
klorida(Cl)% â ‰ ¤ 0.02
iron(Fe)% â ‰ ¤ 0.01
Nilai PH 6-7
Mundur pemanasan% â ‰ ¤ 5
Ukuran partikel (mesh) 60-100
80-120
100-200
Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Medium Kristal Cair, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.