Gel Silika Lumpy
  • Gel Silika Lumpy - 0 Gel Silika Lumpy - 0

Gel Silika Lumpy

Panampilan granular transparan utawa tembus, Gel Lumpy Silica ing peran pupuk lan kinerja gel silika bundher padha, nanging miturut kabutuhan pangolahan pupuk silikon yaiku produk berbentuk bola. Kandhungan silikon total ing lemah udakara 31%, sing udakara 99% kalebu ing bentuk kristal lan amorf. Umume ana ing kuarsa lan bijih lempung sekunder, sing ora bisa digunakake minangka nutrisi dening tanduran. Mung sawetara asam monosilikat [asam orthosilicic, Si (OH) 4] ing larutan lemah sing bisa diserap lan digunakake dening tanduran, lan bagean iki diarani silikon efektif. Tambahan gel silika ing pupuk kanthi efektif nambah konten silikon.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gel Silika Lumpy


Properti: tampilan granular transparan utawa tembus, produk kanthi peran pupuk lan kinerja gel silika bundher padha, nanging miturut kabutuhan pangolahan pupuk silikon yaiku produk berbentuk bola. Kandhungan silikon total ing lemah udakara 31%, sing udakara 99% kalebu ing bentuk kristal lan amorf. Umume ana ing kuarsa lan bijih lempung sekunder, sing ora bisa digunakake minangka nutrisi dening tanduran. Mung sawetara asam monosilikat [asam orthosilicic, Si (OH) 4] ing larutan lemah sing bisa diserap lan digunakake dening tanduran, lan bagean iki diarani silikon efektif. Tambahan gel silika ing pupuk kanthi efektif nambah konten silikon.

Aplikasi: aditif pupuk

Indikator teknis:


Proyek

Indikator

Bunder

Massive

Jumlahe adsorpsi

RH20% â ‰ ¥

10

10

RH50% â ‰ ¥

22

22

RH90% â ‰ ¥

33

33

Kapadhetan kemasan g / lâ ‰ ¥

720

670

Mundur pemanasan% â ‰ ¤

5

5

Ukuran partikel mm

2-4

<0.5
1-4

Persentasi ukuran gandum sing mumpuni% â ‰ ¥

90

90

Asam silikat larut% â ‰ ¥

80

80

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Lumpy Silica Gel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Regane, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk