Gel Silika manik mikro
  • Gel Silika manik mikro - 0 Gel Silika manik mikro - 0
  • Gel Silika manik mikro - 1 Gel Silika manik mikro - 1

Gel Silika manik mikro

Properti: Muncul saka Gel Silika Manik-mikro kanthi mikrosfer pori kasar putih transparan utawa bunder sing tembus. Nduweni struktur microporous sing seragam, sifat fisik lan kimia sing stabil, kekuatan mekanik sing dhuwur, lan operator katalis sing apik. Struktur internal yaiku volume pore 0.80-1.10m / g, aperture 80-120a, area permukaan spesifik 350-500m2 / g

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gel Silika manik mikro


Properti: Munculé gel silika kanthi mikrosfer pori kasar katon transparan utawa bunder sing transparan. Nduweni struktur microporous sing seragam, sifat fisik lan kimia sing stabil, kekuatan mekanik sing dhuwur, lan operator katalis sing apik. Struktur internal yaiku volume pore 0.80-1.10m / g, aperture 80-120a, area permukaan spesifik 350-500m2 / g

Aplikasi: Produk iki biasane digunakake minangka katalis lan operator katalis kanggo produk kimia minyak bumi penting kayata fenilhidrida, anilin, anhidrida maleik, tripolyacrylonitrile, acrylonitrile lan liya-liyane. Iki uga digunakake ing adsorpsi selektif lan misahake produk petroleum olahan lan sawetara gas organik lan komponen cair. Iki uga bisa digunakake minangka agen pertukaran ion kanggo mbusak unsur sing mbebayani polyvalent ing banyu

Indikator teknis


Proyek

Indikator

Jumlahe adsorpsi

RH100% â ‰ ¥

80

Kapadhetan kemasan / lâ ‰ ¥

350

Mundur pemanasan% â ‰ ¤

5

Ukuran bolong partikel

40-120
100-200

Sizepercent partikel pass% â ‰ ¥

80

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Gel Silika Manik-mikro, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Regane, Tuku, Digawe ing Tiongkok

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.