Silica Pore Silica Gel(A Gel Silika Tipe)
  • Silica Pore Silica Gel(A Gel Silika Tipe) - 0 Silica Pore Silica Gel(A Gel Silika Tipe) - 0
  • Silica Pore Silica Gel(A Gel Silika Tipe) - 1 Silica Pore Silica Gel(A Gel Silika Tipe) - 1
  • Silica Pore Silica Gel(A Gel Silika Tipe) - 2 Silica Pore Silica Gel(A Gel Silika Tipe) - 2
  • Silica Pore Silica Gel(A Gel Silika Tipe) - 3 Silica Pore Silica Gel(A Gel Silika Tipe) - 3

Silica Pore Silica Gel(A Gel Silika Tipe)

Properti: Gel Silica Pore Silica Gel(A Tipe Silica Gel) kalebu rong wujud, bola lan gedhe. Katon transparan utawa transparan kaca. Aperture rata-rata 2.0-3.0nm, area permukaan spesifik 650-800㎡ / g, volume pori 0,35-0,45 mL / g, panas tartamtu 0,92KJ / kg.â "ƒ

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Silica Pore Silica Gel(A Silica Gel)


Properti: Gel silika porous, uga dikenal minangka gel silika jinis, kalebu rong bentuk, bola lan gedhe. Katon transparan utawa transparan kaca. Aperture rata-rata 2.0-3.0nm, area permukaan spesifik 650-800㎡ / g, volume pori 0,35-0,45 mL / g, panas tartamtu 0,92KJ / kg.â "ƒ


Konten Sio2 99% utawa luwih dhuwur

Aplikasi: Cocog kanggo pangatusan macem-macem gas industri. Kayadene udara, oksigen, hidrogen lan gas organik, uga peralatan listrik peralatan, peralatan, tekstil, panganan lan obat-obatan, peralatan fotografi, klambi kelas dhuwur, sepatu lan topi, wadhah lan macem-macem artikel kemasan liyane, tahan lembab, dehidrasi produk organik olahan.

Indikator teknis:


Proyek

Indikator

Bunder

Massive

Jumlahe adsorpsi

RH20% â ‰ ¥

10

10

RH50% â ‰ ¥

22

22

RH90% â ‰ ¥

33

33

Kapadhetan kemasan / lâ ‰ ¥

720

670

Mundur pemanasan% â ‰ ¤

2

2

Sizemm partikel

0,5-1,5
1-2
2-4
3-5

0,5-1
0,5-2
0.7-1.5
1,5-4

Sizepercent partikel pass% â ‰ ¥

90

90

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Silica Pore Silica Gel(A Silica Gel), China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega, Tuku, digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.