Apa MOQ sampeyan?

2021-07-27

Miturut spesifikasi produk sing beda, jumlah pesanan minimum bakal ganti. Produk umume dipesan wiwit 1000kg, lan produk khusus khusus biasane mbutuhake luwih saka 5000kg