Apa produk silikon ekstrusi?

2021-07-27

Gel silika minangka jinis karet khusus, crosslinking duwe kekuatan mekanik sing apik, resistensi nyandhang lan tahan suhu dhuwur, kalebu karet thermosetting, sawise pemanasan vulkanisasi ora bakal lebur, suhu sing gedhe banget bakal diobong, produk pembakaran lengkap kanggo banyu lan silika . 2. Beda ing struktur analitis: gel silika minangka awak elastis sing disambung karo ikatan oksigen silikon rantai utama, lan rantai sisih umume metil, yaiku CH3. TPE minangka elastomer termoplastik, kalebu styrene, olefin lan poliuretan. Bedane utama antara rong struktur molekul yaiku siji yaiku struktur SI02 lan liyane yaiku struktur CC.