Apa bahan utama bahan pembersih?

2021-07-27

Gel silika, minangka salah sawijining bahan pengeringan sing akeh digunakake ing urip, gel silika putih, gel silika indikasi perubahan warna. Gel silika putih minangka gel silika biasa, kita ora bisa ndeteksi sadurunge lan sawise nggunakake gel silika, indikasi warna digunakake sadurunge lan sawise warna bakal beda, lan ing beda asor tampilan warna sing beda. Kaya biru nganti jambon, nanging sing iki ngemot kobalt, mula ora dianjurake kanggo nggunakake saben dinane, umume digunakake ing trafo. Ana oranye nganti ijo peteng, iki ora ngemot kobalt, panggunaan saben dina ora ana pengaruh. Kajaba iku, ana jinis oranye nganti ijo enom, super ayu, mung kita sing bisa. Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa bukak toko unggulan Levi sing apik.

Kajaba iku, desiccant saringan molekul, amarga efek kasebut apik banget ing lingkungan suhu sithik, umume urip kita ora digunakake, lan ana akeh aperture ayak molekul, kayata saringan molekul 13X.

Ayo dirembug babagan desiccant kalsium klorida, bahan utama ing tas sing paling akeh dehumidifikasi sing akeh sing dituku, sing dadi solusi cair sing jenuh karo kalsium klorida sawise nyerep kelembapan. Kemampuan hygroscopic isih apik, kayadene omah uga kudu sinau formula dhewe, nambah sawetara bahan liyane, supaya kalsium klorida hygroscopic dadi gelation, kaya jeli, produk sing paling spesial ing omah kita yaiku kothak dehumidifikasi panggunaan kaping pindho.

Pungkasan, ana magnesium klorida, komponen saka hygroscopic desiccant iki uga nduweni ciri khas, bakal dadi super hard, kemampuan hygroscopic kuat banget, digunakake ing industri luwih akeh, kayata lampu mobil, lsp. Uga ana ing urip kita, garing tempel harta karun minangka bahan kimia bahan iki.

Iki minangka bahan utama bahan pengering. Yen sampeyan kasengsem, sampeyan uga bisa menyang toko Tmall lan toko Wiselive Flagship kanggo ndeleng. Kita duwe macem-macem jinis produk desiccant.
Sabanjure:NO