Kinerja Keamanan Desiccant Gel Silika

2021-09-17

Kinerja keamanan sakadesiccant gel silika
Desiccant uga diarani nyerep. Iki digunakake kanggo nyegah kelembapan lan jamur, lan efek pangatusan. Desiccants sing digunakake kanggo mbusak uap banyu kanthi metode adsorpsi kalebu desiccant gel silika, gel alumina, saringan molekul, karbon aktif, areng balung, areng, desiccant mineral, utawa lempung aktif. Penyerap sing umum digunakake kanggo ngilangi uap banyu kanthi nyerep kimia kalebu kalsium klorida, quicklime, utawa fosfor pentoxide, sing nduweni afinitas kimia sing dhuwur karo uap banyu.
1. Desiccant gel silika ora larut ing banyu lan pelarut apa wae, ora beracun, tanpa rasa, stabil kimia, lan ora bereaksi karo zat apa wae kajaba asam alkali lan asam hidrofluorik sing kuat.
2. Desiccant gel silikaduweni kapasitas adsorpsi sing kuat lan bisa ngasilake efek pangatusan ing kulit manungsa. Mula, sampeyan kudu nganggo sandhangan kerja sajrone operasi. Yen gel silika mlebu ing mripat, mbilas nganggo banyu akeh lan rawat segera.
3. Aja gugup sawise mangan kanthi ora sengaja. Ora bakal nyebabake awak manungsa, uga ora bakal diserap awak. Sampeyan bisa ngombe susu sawise ditelan kanthi ora sengaja, saenggadesiccant gel silikabakal cepet diekskresi karo kotoran manungsa.
Penyerap minangka salah sawijining jinis agen penghilang banyu sing nyedhot kelembapan saka swasana. Prinsip pangatusan yaiku adsorb sacara molekul banyu kanthi struktur dhewe utawa nyerep molekul banyu kanthi kimia lan ngowahi struktur kimia dadi liyane. Jenis zat.
desiccant gel silika