Pancegahan nggunakake Desiccant

2021-09-17

Pancegahan nggunakakedesiccant
Keturunan uga diarani nyerep. Iki digunakake kanggo nyegah kelembapan lan jamur, lan efek pangatusan.Keturunanyaiku sejenis agen dewatering sing nyedhot kelembapan saka swasana. Prinsip pangatusan yaiku nyebarke molekul banyu kanthi fisik ing strukture dhewe utawa nyerep molekul banyu kanthi kimia lan ngowahi struktur kimia dadi liyane. bahan Gunakake ing lingkungan sing sithik: Keturunan dilebokake langsung ing botol, kaleng utawa kantong tertutup liyane supaya barang-barang kasebut tetep ing lingkungan sing cilik. Digunakake ing lingkungan medium: desiccant digunakake langsung ing karton rangkep supaya ora ana lembab ing bungkus kasebut. Gunakake ing lingkungan sing amba: ingdesiccantdigunakake langsung ing gudang lan wadhah sing padha kanggo entuk tujuan ngontrol kelembapan ing lingkungan sing amba.
1. Ati-ati aja reaksi ing antarane bahan garing landesiccant. Sacara sederhana, bahan asam asam ora bisa digunakake kanggo bahan alkali, lan zat asam bisa ora digunakake kanggo bahan asam.
2. Pay manungsa waé kanggo safety sakadesiccant. Umume, obat apus kasebut ora kudu ngemot bahan-bahan sing mbebayani, utamane bahan apen sing digunakake kanggo panganan lan obat-obatan.
3. Priksa kapasitas adsorpsi sakadesiccant, yen wis kadaluwarsa utawa kapasitas adsorpsi kurang, mesthine bakal mengaruhi tujuan panggunaan.
4. Priksa manawa desiccant digunakake ing lingkungan sing cukup nutup, supaya luwih bisa nggayuh tujuan garing lan tahan lembab.
5. Priksa manawa jumlahdesiccantcekap.
6. Priksa manawa kertas kemasan njaba ingdesiccantora rusak lan ora gampang rusak.
desiccant