Filtrasi Minyak lan Decolorasi
  • Filtrasi Minyak lan Decolorasi - 0 Filtrasi Minyak lan Decolorasi - 0

Filtrasi Minyak lan Decolorasi

Katon Filtrasi Minyak lan Decolorasi: bubuk putih, bisa diolah dadi macem-macem ukuran partikel sing beda miturut kebutuhan panggunaan. Iki digawe saka gel silika sing bermutu. Kemurnian tinggi, distribusi ukuran partikel sing seragam, minangka bahan katalis bahan bermutu, uga bisa digunakake minangka minyak pelumas, minyak mesin, minyak diesel, kayata decoloring sing digunakake, pasir pewarnaan silikon kanthi nggunakake struktur gel silika dhewe ngemot akeh prinsip struktur molekul ing nanoscale, pigmen adsorpsi lan impurity ing minyak limbah utawa minyak solar, bisa nggawe tampilan minyak dadi lemas, memenuhi persyaratan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Filtrasi Minyak lan Decolorasi


Penampilan: bubuk putih, bisa diproses dadi macem-macem ukuran partikel sing beda miturut syarat panggunaan. Iki digawe saka gel silika sing bermutu. Kemurnian tinggi, distribusi ukuran partikel sing seragam, minangka bahan katalis bahan bermutu, uga bisa digunakake minangka minyak pelumas, minyak mesin, minyak diesel, kayata decoloring sing digunakake, pasir pewarnaan silikon kanthi nggunakake struktur gel silika dhewe ngemot akeh prinsip struktur molekul ing nanoscale, pigmen adsorpsi lan impurity ing minyak limbah utawa minyak solar, bisa nggawe tampilan minyak dadi lemas, memenuhi persyaratan.

Aplikasi: Pembawa katalis, bahan baku saringan molekul ZSM-5, filtrasi minyak

Indikator teknis:


Proyek

Indikator

SiO2%

98

Mundur pemanasan% â ‰ ¤

8

Ukuran partikel ç ›®

â ‰ ¤100,150-400

Sizepercent partikel pass% â ‰ ¥

å è®®Standard

Panas Tags: Filtrasi Minyak lan Decolorasi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Regane, Tuku, digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk