Gel Silika Oranye
  • Gel Silika Oranye - 0 Gel Silika Oranye - 0

Gel Silika Oranye

Karakteristik: Ing taun 1998, Uni Eropa ngidhentifikasi kobalt klorida minangka karsinogen kelas loro, mula produksi Orange Silica Gel alon-alon dihentikan lan diilangi saka pasar. Mula, perusahaan kami nggawe serangkaian produk gel silika tanpa kobalt klorida. Gel silika perubahan warna oranye minangka salah sawijining.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gel Silika Oranye


Karakteristik: Ing taun 1998, Uni Eropa ngidhentifikasi kobalt klorida minangka karsinogen kelas loro, mula produksi gel silika sing ngemot kobalt klorida alon-alon dihentikan lan diilangi saka pasar. Mula, perusahaan kami nggawe serangkaian produk gel silika tanpa kobalt klorida. Gel silika perubahan warna oranye minangka salah sawijining.


Aplikasi: Umume digunakake kanggo pangatusan, nuduhake tingkat kekeringan utawa asor. Ditondoi kanthi proses hygroscopic bisa owah kanthi ditambah asor lan warna. Ora mung bisa nandhakake asor lingkungan nanging uga nuduhake manawa desiccant anyar kudu diganti. Produk iki bisa digunakake dhewe utawa digabung karo gel silika liyane.

Indikator teknis:


Proyek

Indikator

oranye dadi ijo

Jumlahe adsorpsi

RH20% â ‰ ¥

8

RH50% â ‰ ¥

20

Kapadhetan kemasan / lâ ‰ ¥

700

Mundur pemanasan% â ‰ ¤

2

Sizemm partikel

1-2
2-5
3-6

Sizepercent partikel pass% â ‰ ¥

90

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Orange Silica Gel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.