Agen Matting Cat
  • Agen Matting Cat - 0 Agen Matting Cat - 0

Agen Matting Cat

Agen Matting Cat duwe karakteristik volume pori gedhe lan permukaan spesifik sing gedhe, ora larut ing banyu, pelarut lan asam (kajaba asam hidrofluorat). Tahan suhu dhuwur, ora gampang kobong, tanpa rasa, ora ana ambu, kanthi insulasi listrik sing apik, mula digunakake minangka agen tikar ing lapisan kelas dhuwur, kanthi sifat unik, bisa ngilangi permukaan sing dhuwur, lan tahan kimia sing apik banget, transparansi sing apik banget lan tahan gores sing apik lan resistensi goresan logam. Kajaba iku, agen tikar gel silika luwih gampang dibubarake lan ngasilake kurang lebu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Agen Matting Cat



Properti: Gel silika duwe ciri volume pori gedhe lan permukaan spesifik sing gedhe, ora larut ing banyu, pelarut lan asam (kajaba asam hidrofluorat). Tahan suhu dhuwur, ora gampang kobong, tanpa rasa, ora ana ambu, kanthi insulasi listrik sing apik, mula digunakake minangka agen tikar ing lapisan kelas dhuwur, kanthi sifat unik, bisa ngilangi permukaan sing dhuwur, lan tahan kimia sing apik banget, transparansi sing apik banget lan tahan gores sing apik lan resistensi goresan logam. Kajaba iku, agen tikar gel silika luwih gampang dibubarake lan ngasilake kurang lebu.

Aplikasi: agen tikar kanggo lapisan

Indikator teknis:


proyek

pratondho

rupane

Bubuk putih

Silika kemurnian (garing)%

â ‰ ¥ 98

Mundur%

â ‰ ¤7

PH

5-8

Entuk ml / g

1.2-1.6

Tlatah permukaan sing spesifik meter persegi / g

â ‰ ¥ 260

Kapadhetan akeh g / l

180-280

Nilai penyerapan minyak

50-100 ml / 100g



Panas Tags: Agen Matting Cat, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk