Gel Silika Abang Ruby
  • Gel Silika Abang Ruby - 0 Gel Silika Abang Ruby - 0
  • Gel Silika Abang Ruby - 1 Gel Silika Abang Ruby - 1

Gel Silika Abang Ruby

Properti: Ruby Red Silica Gel iki minangka gel silika warna tanpa kobalt klorida, katon minangka partikel abang anggur, warna bakal beda karo asor, sawise jenuh hygroscopic dadi kuning oranye kuning.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gel Silika Abang Ruby


Properti: produk iki gel silika warna tanpa kobalt klorida, katon minangka partikel abang anggur, warna bakal beda karo asor, sawise jenuh hygroscopic dadi kuning oranye entheng.

Tujuan: Bisa digunakake dhewe utawa magepokan karo gel silika biasa kanggo nunjukake owah-owahan asor sing beda. Paket hygroscopic produk lan sawise ganti warna, kanthi dadi panas bisa mulihake warna asli, mula digunakake maneh. Suhu pemanasan 100-120â „ƒ

Indikator teknis:


Proyek

Indikator

Burgundy nganti oranye

Jumlahe adsorpsi

RH20% â ‰ ¥

8

RH50% â ‰ ¥

20

Kapadhetan kemasan / lâ ‰ ¥

700

Mundur pemanasan% â ‰ ¤

2

Sizemm partikel

1-2
2-5
3-6

Sizepercent partikel pass% â ‰ ¥

90

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Ruby Red Silica Gel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Regane, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.