Desiccant Gel Silika
  • Desiccant Gel Silika - 0 Desiccant Gel Silika - 0
  • Desiccant Gel Silika - 1 Desiccant Gel Silika - 1

Desiccant Gel Silika

Properti: Desiccant Silica Gel digawe saka gel silika sing dikemas ing kantong permeabilitas udara. Bobot saka 1g nganti 1000g, miturut sarat lingkungan sing beda-beda, bisa nggunakake kain non-tenunan, film OPP, kertas filter, kertas komposit, kertas aihua, kertas Dupont lan bahan liyane, uga bisa nggunakake kemasan botol polietilen.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Desiccant Gel Silika


Properti: Desiccant gel silika digawe saka gel silika sing dikemas ing kantong permeabilitas udara. Bobot saka 1g nganti 1000g, miturut sarat lingkungan sing beda-beda, bisa nggunakake kain non-tenunan, film OPP, kertas filter, kertas komposit, kertas aihua, kertas Dupont lan bahan liyane, uga bisa nggunakake kemasan botol polietilen.


Tujuane: Sampeyan bisa dilebokake ing kemasan macem-macem artikel, lan duwe peran tahan lembab, tahan karat, jamur lan pencegahan ambu ora enak. Instrumen lan meter, produk elektronik, kulit, sandhangan, sepatu lan topi, obat lan panganan, transportasi kontainer lan lemari klambi kulawarga lan artikel liyane bisa dicocogake kanthi lembab.

Indikator teknis:


Proyek

Standar

Bahan silikon

Penampilan

putih

Sizemm partikel

0,5-2,2-4

PH

4-8

Kapadhetan pengepakan

>720g / l

kelembapan

<3%

Jumlahe adsorpsi

RH 20% â ‰ ¥ 11%

RH 50% â ‰ ¥ 23%

Tas keturunan

Penampilan

Resik lan rapi tanpa rusak

Lebu

Ora ana bledug

Panas Tags: Desiccant Silica Gel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Regane, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.