Silica Sol
  • Silica Sol - 0 Silica Sol - 0
  • Silica Sol - 1 Silica Sol - 1

Silica Sol

Sol silika kalebu larutan koloid, tanpa rasa lan ora beracun. Amarga partikel koloid kasebut apik banget lan duweni area permukaan sing cukup spesifik, partikel kasebut dhewe ora ana warna lan transparan lan ora mengaruhi warna tutup. Nduweni viskositas sing sithik lan bisa diresiki ing endi wae banyu, mula bisa disebar lan diresiki nalika dicampur karo zat liyane. Nalika banyu sol silika nguap, partikel koloid kanthi kuat nemplek ing permukaan obyek, pembentukan siloxane ing antarane partikel, minangka adhesif anorganik sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Silica Sol


Properti: Sol silika kalebu larutan koloid, tanpa rasa lan ora beracun. Amarga partikel koloid kasebut apik banget lan duweni area permukaan sing cukup spesifik, partikel kasebut dhewe ora ana warna lan transparan lan ora mengaruhi warna tutup. Nduweni viskositas sing sithik lan bisa diresiki ing endi wae banyu, mula bisa disebar lan diresiki nalika dicampur karo zat liyane. Nalika banyu sol silika nguap, partikel koloid kanthi kuat nemplek ing permukaan obyek, pembentukan siloxane ing antarane partikel, minangka adhesif anorganik sing apik.

Tujuan:


â ‘Digunakake minangka pengikat kanggo macem-macem bahan tahan api, kanthi kekuatan ikatan sing kuwat, tahan suhu dhuwur (1500-1600â„ ƒ) karakteristik
â‘¡ Digunakake ing industri lapisan, bisa nggawe perusahaan lapisan, kinerja adhesi sing apik, lan anti fouling, resistansi debu, resistensi penuaan lan karakteristik liyane.
â ‘¢ Sol silika duwe permukaan spesifik sing luwih dhuwur, sing bisa digunakake kanggo produksi katalis lan dhukungan katalis.
â ‘£ Digunakake ing industri kertas, bisa digunakake minangka agen anti-tongkat selofan, agen praproses kertas fotografik, lsp
⑤ Digunakake kanggo casting presisi cangkang tipis, bisa nggawe kekuatan bentuk cangkang, rampung casting dhuwur.

Indikator teknis:


Proyek

Alkalin

Asam

JN-20

JN-25

JN-30

JN-40

SO-20

SO-25

SO-30

Silika%

20-21

25-26

30-31

40-41

20-21

250-26

30-31

Natrium oksida% â ‰ ¤

0.3

0.3

0.3

0.4

0.04

0.05

0.06

Viskositas(25â „ƒï¼ ‰ 10Ë ‰ ³Pa.sâ ‰ ¤

5

6

7

25

5

6

7

PH(25â „ƒï¼ ‰

9-10

2-4

Kapadhetan relatif(25â „ƒï¼ ‰

1.12-1.14

1.15-1.17

1.19-1.21

1.28-1.30

1.12-1.14

1.15-1.17

1.19-1.21

Ukuran partikel rata-rata nm

10-20

10-20

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Silica Sol, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega, Tuku, digawe ing Tiongkok

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk