Gel Silika Spherical
  • Gel Silika Spherical - 0 Gel Silika Spherical - 0

Gel Silika Spherical

Properties of Spherical Silica Gel: katon butiran transparan utawa tembus, gel silika bisa digunakake minangka bahan baku kanggo ditambahake ing pupuk silikon, bisa nambah komposisi lemah, nyimpen lan ngeculake nutrisi kanthi alon, kondusif kanggo tuwuh panen. Silikon minangka unsur nutrisi penting ing komposisi tanduran, lan terdaftar minangka unsur utama kaping papat sawise nitrogen, fosfor lan kalium ing wates lemah internasional.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gel Silika Spherical


Properti: katon granular sing transparan utawa tembus, gel silika bisa digunakake minangka bahan baku kanggo ditambahake ing pupuk silikon, bisa nambah komposisi lemah, nyimpen lan nerbitake nutrisi kanthi alon, kondusif kanggo tuwuh panen. Silikon minangka unsur nutrisi penting ing komposisi tanduran, lan terdaftar minangka unsur utama kaping papat sawise nitrogen, fosfor lan kalium ing wates lemah internasional.
Pupuk silikon bisa nambah fotosintesis lan isi klorofil saka tanduran, nggawe batang lan godhong lurus, lan ningkatake akumulasi zat organik.
Pupuk silikon bisa nambah kekuatan mekanik batang panen, nambah resistensi penginapan luwih saka 85%, nggawe batang lurus, kondusif kanggo tanduran sing padhet.
Pupuk silikon bisa nambah resistensi panen kanggo penyakit lan hama serangga lan nyuda kedadeyan macem-macem penyakit lan hama serangga. Sawise nyerep silikon, sel silikon bisa dibentuk ing tanduran, sing nglukis tembok sel ing permukaan batang lan godhong lan nambah lapisan kutikula, nggawe lapisan proteksi padhet, mula serangga ora gampang gigitan lan kuman angel diganggu. nyerang. Utamane, resistensi blast beras, penyakit bakteri, pembusukan batang, pembibitan bibit, bintik godhong lan penyakit liyane lan hama serangga wis dikuatake

Aplikasi: aditif pupuk

Indikator teknis:


Proyek

Indikator

Bunder

Massive

Jumlahe adsorpsi

RH20% â ‰ ¥

10

10

RH50% â ‰ ¥

22

22

RH90% â ‰ ¥

33

33

Kapadhetan kemasan / lâ ‰ ¥

720

670

Mundur pemanasan% â ‰ ¤

5

5

Ukuran partikel mm

2-4

<0.5
1-4

Persentasi ukuran gandum sing mumpuni% â ‰ ¥

90

90

Asam silikat larut% â ‰ ¥

80

80

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Gel Silika Spherical, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Regane, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk