Super Silk Pore Silica Gel
  • Super Silk Pore Silica Gel - 0 Super Silk Pore Silica Gel - 0
  • Super Silk Pore Silica Gel - 1 Super Silk Pore Silica Gel - 1

Super Silk Pore Silica Gel

Properti: Tampilan Super Wide Pore Silica Gel kanthi microsfer pori kasar putih transparan utawa bunder sing tembus. Nduweni struktur microporous sing seragam, sifat fisik lan kimia sing stabil, kekuatan mekanik sing dhuwur, lan operator katalis sing apik. Struktur internal yaiku volume pore 0.80-1.10m / g, aperture 80-120a, area permukaan spesifik 350-500m2 / g

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Super Silk Pore Silica Gel


Properti: tampilan produk yaiku partikel putih, bisa dipérang dadi bola lan mblokir rong jinis.

Migunakake: akeh digunakake ing stabilisator bir, operator katalis, adsorpsi protein polimer, nyaring lan ngresiki zat aktif urip, pemurnian banyu lan pamulihan logam mulia. Kita bisa ngatur macem-macem aperture lan permukaan beda-beda miturut kebutuhan pelanggan.

Indikator teknis:


Proyek

Indikator

D-1

D-2

Aperture Å

100-200

200-600

Entuk ml / g

0.95-1.1

1.2-1.5

Area khusus permukaanŽŽ / g

250-320

120-250

Kapadhetan kemasan / l

320-400

240-330

Nilai PH

6-9

3-5

Mundur pemanasan% â ‰ ¤

5

5

Sizemm partikel

1-8
3-6

1-8
3-6

Sizepercent partikel pass% â ‰ ¥

85

85

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Super Wide Pore Silica Gel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Regane, Tuku, digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.