Tou Fu Cat Litter
  • Tou Fu Cat Litter - 0 Tou Fu Cat Litter - 0
  • Tou Fu Cat Litter - 1 Tou Fu Cat Litter - 1

Tou Fu Cat Litter

Nggunakake residu Tou Fu Cat Litter minangka bahan baku utama, tanpa nambah bahan baku kimia, curd kacang minangka bahan paling apik ing panyerepan banyu tanduran, bisa nyedhot luwih saka 2 kali bobote banyu, lem tanduran minangka efek adesif, aglomerasi iku apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tou Fu Cat Litter


Properti:

1) Nggunakake residu curd kacang minangka bahan baku utama, tanpa nambah bahan baku kimia, curd kacang minangka bahan paling apik ing panyerepan banyu tanduran, bisa nyedhot luwih saka 2 kali bobote banyu, lem tanduran minangka efek adesif, aglomerasi iku apik.
2) Teknologi produksi gelombang mikro canggih kanggo sterilisasi suhu dhuwur, efek deodorisasi apik.
3) Ora ana bledug, uwuh kucing tahu luwih angel dibuwang, njaga lingkungan supaya resik sanajan ora nglindhungi kesehatan pamilik lan kucing.
4) rereged kucing Tahu iku larut ing banyu lan bisa langsung disebarke menyang jamban tanpa kuwatir nyumbat.
5) Produk iki entheng kualitas, kurang digunakake, lan ekonomis. Iki minangka pilihan pertama nalika tuku uwuh kucing.
6) Sampeyan uga bisa nambah lavender, teh ijo lan rempah-rempah alami liyane, kanthi kinerja sing luwih apik.

Gunakake: bahan pad pet

Indikator teknis:


Proyek

pratondho

Tingkat Bibel

% â ‰ ¥

80

Intensitas kluster

% â ‰ ¥

80

Kapadhetan pengepakan

g / l

550 ± 50

Isi bubuk

% â ‰ ¤

1

Atose

â ‰ ¥ N

35

Kelembapan

% â ‰ ¤

12

Efek deodorisasi (diukur nganggo meter amonia)

mg / m³â ‰ ¤

20

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Tou Fu Cat Litter, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Regane, Tuku, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.