Gel Silika Adsorpsi Tekanan sing Entuk
  • Gel Silika Adsorpsi Tekanan sing Entuk - 0 Gel Silika Adsorpsi Tekanan sing Entuk - 0

Gel Silika Adsorpsi Tekanan sing Entuk

Properties: Tekanan Vatiable Adsorption Silica Gel katon transparan utawa tembus, stabilitas kimia, ora beracun lan tanpa rasa, lan digunakake minangka gel silika poros desiccant nduweni kamiripan, nanging kapasitas adsorpsi selektif luwih apik tinimbang gel silika poros, nduweni karakteristik adsorpsi cepet, desorpsi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gel Silika Adsorpsi Tekanan sing Entuk


Properties: Tampilan gel silika PSA transparan utawa tembus bunder, stabilitas kimia, ora beracun lan tanpa rasa, lan digunakake minangka gel silika poros desiccant nduweni persamaan, nanging kapasitas adsorpsi selektif luwih apik tinimbang gel silika poros, duwe karakteristik adsorpsi cepet , desorpsi.


Tujuan: Gel silika Psa umume digunakake ing teknologi pemisahan gas lan pemurnian, kayata pamulihan gas karbon dioksida, pamisahan, pemurnian, kanggo industri amonia, industri pamrosesan panganan lan minuman lan karbon dioksida liyane.

Indikator teknis:


Proyek

Indikator

Bunder

Jumlahe adsorpsi

RH20% â ‰ ¥

10,5%

RH50% â ‰ ¥

23%

RH90% â ‰ ¥

355

Kapadhetan kemasan / lâ ‰ ¥

720

Mundur pemanasan% â ‰ ¤

2

Kapasitas adsorpsi statis,ml / g

N2 1.31, CO2 29.6

Sizemm partikel

1-3mm, 2-5mm

Sizepercent partikel pass% â ‰ ¥

90

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol

Panas Tags: Tekanan Vatiable Adsorption Silica Gel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Harga, Tuku, digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.