Gel Silica Pore
  • Gel Silica Pore - 0 Gel Silica Pore - 0
  • Gel Silica Pore - 1 Gel Silica Pore - 1
  • Gel Silica Pore - 2 Gel Silica Pore - 2
  • Gel Silica Pore - 3 Gel Silica Pore - 3

Gel Silica Pore

Penampilan: Gel Wide Pore Silica - partikel putih susu, bisa dipérang dadi bola lan mblokir rong jinis. Struktur internal yaiku volume pori 0.8-1.0mL / g, aperture 80-100a, area permukaan spesifik 350-450m2 /

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gel Silica Pore Wide


Penampilan: produk kasebut minangka partikel putih susu, bisa dipérang dadi bola lan mblokir rong jinis. Struktur internal yaiku volume pori 0.8-1.0mL / g, aperture 80-100a, area permukaan spesifik 350-450m2 / g

Panggunaan: digunakake kanggo pangatusan kabeh jinis gas industri, asam organik ing adsorpsi minyak lan banyu trafo, polimer ing proses protein fermentasi unsur-unsur mbebayani polyvalent industri, kayata pemurnian lan pamisahan banyu, barang-barang sprei lembar empuk lan pet, pembawa katalis, uga minangka dhasar pangolahan luwih dhisik kanggo produk seri seri silika gel.

Indikator teknis:


Proyek

Indikator

Bunder

Massive

Jumlahe adsorpsi

RH100% â ‰ ¥

80

80

Kapadhetan kemasan / lâ ‰ ¥

420-520

400-500

Mundur pemanasan% â ‰ ¤

5

5

Sizemm partikel

1-8
2-5

1-8
1-4

Sizepercent partikel pass% â ‰ ¥

90

90

Cathetan: Syarat khusus miturut standar protokol


Panas Tags: Wide Pore Silica Gel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Regane, Tuku, digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.